Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

  • Op een schaal van 1 tot 5

    Intensiteit: 1/5

  • Les gegeven door:  Monique Kieft

Zwanger zijn is een mooi en intens proces waarin veel verandert op lichamelijk, hormonaal, mentaal en emotioneel gebied. Je maakt op verschillende manieren ruimte voor een kindje. In dit proces is het juist van belang om goed voor jezelf te zorgen.

Verbinding lichaam en geest

Met zwangerschapsyoga leer je bewust met alle veranderingen om te gaan en houd je je lichaam sterk en soepel. Ook kan zwangerschapsyoga je helpen om je zwangerschap op een meer bewuste manier te beleven. Daarnaast ontmoet je andere zwangere vrouwen.

Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskriet woord Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Verbinden door bewust te zijn van hoe je omgaat met jezelf, je energie, en het kindje/de kindjes in je buik. Gun jezelf een fijn moment van ontspanning, mooie oefeningen, ademhalingstechnieken en eerlijke informatie over zwangerschap en bevallen. Eén moment in de week pure ontspanning, loslaten, bewust met jouw aandacht bij de zwangerschap zijn en contact maken met jullie kindje.

Hoe eerder je start, hoe meer tijd je hebt de ademhalingstechnieken “eigen” te maken en goed voorbereid de bevalling tegemoet gaat.

Iedere les start met een theeronde om te horen hoe het met iedereen gaat. Vervolgens een uur de milde zwangerschapsyoga in stilte met als afsluiting een eindontspanning. Zwangerschapsyoga is geschikt voor iedere aanstaande moeder. Je kunt vanaf 20 weken elk moment instappen en je kan de lessen volgen tot 36 à 38 weken.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ervaren hoe het is om een ontspannen en bewust moment voor jou en je baby te hebben tijdens de zwangerschap?
Deze les wordt gegeven in de 711 Yoga studio, maar het aanmelden en de betaling vinden plaats via Monique.

Neem contact op

Wist je dat je ook yoga kunt volgen met jouw (toekomstige) baby? Dat kan met Mama-Baby Yoga!

Zwangerschapsyoga

Stuur ons een bericht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of specifieke vragen?

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met onze privacyverklaring

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Logo 711 Yoga