Over ons | 711 Yoga

Kom tot rust

Bij 711 Yoga kun je terecht voor meer rust, om je ademhaling te verbeteren of juist als je meer wilt bewegen. Onze verschillende inspirerende docenten laten jou graag de rust voelen die je ervaart wanneer je onze studio binnenstapt. Iedereen is welkom bij 711 Yoga! 

Wat is de betekenis achter de naam 711 Yoga?

Allereerst staat 711 voor de geboortedatum van Christine, de eigenaresse van de studio. Echter bleek later dat deze combinatie van getallen nog een veel mooiere betekenis heeft.

De combinatie van deze getallen staat voor veel geluk, energie & de synchroniciteit daarvan, wat je zal leiden je hartenwens te manifesteren. Echt een geluksgetal dus. Daarnaast heeft het ook betrekking op vooruit gaan, opnieuw beginnen en doelen nastreven op basis van intuïtie. En zo voelde de start van 711 Yoga ook.

Pand
Yogaatie Lekker?
Buddha
Mat met kussen

En de bekende ananas?

In de bovenkant van de ananas is een lotusbloem te herkennen. Yoga, meditatie of het leven in algemene zin kan worden vergeleken met het groeien van de lotusbloem. Een lotusbloem bevindt zich namelijk onder het water in de modder en groeit naar de oppervlakte. Wanneer deze boven water komt, ontvouwt de bloem zichzelf in het licht van de zon.

Zo is het ook met ons leven. We stuiten op uitdagingen, ervaren weerstand en moeten ons er soms doorheen vechten om het licht te zien en onszelf te ontplooien tot een betere versie van onszelf. Iets waarbij yoga zeker een bijdrage heeft. Daarnaast staat de ananas symbool voor gastvrijheid. De eilandbewoners in het Caribisch gebied zetten vroeger als teken van gastvrijheid een ananas bij hun voordeur of poort, om te laten zien dat gasten welkom waren.

Dus voel je van harte welkom
bij 711 Yoga & ademwerk!


Over ons

Logo 711 Yoga