Stemmen startereprijs 711 Yoga

Terug naar blog overzicht

Stem op 711 Yoga voor de Startersprijs 2024!

Met oprechte trots en een hart vol passie vraag ik jullie om je stem te laten horen voor de Startersprijs 2024. Dit jaar draait alles om "Verhalen die je raken", een thema dat perfect past bij 711 Yoga!

Het is niet zomaar een onderneming. Het is een gemeenschap. Een gemeenschap van mensen die samen komen om te ademen, te bewegen, op zoek zijn naar meer balans en groei.  Maar bovenal zijn wij een gemeenschap waar je mag komen zoals je bent. Een gemeenschap van persoonlijke verhalen, transformatie, doorzettingsvermogen, ontspanning en van inspiratie.

En juist deze prijs gaat niet alleen over het erkennen van ondernemerschap; het gaat over het eren van de menselijke kant ervan. Het gaat over het delen van mijn eigen persoonlijke verhaal, dromen en passie en zo anderen te inspireren. 

Zoals sommige van jullie weten werd ruim vier jaar geleden mijn leven plotseling op zijn kop gezet door een onverwachte diagnose van hersenvliesontsteking, wat resulteerde in blijvend hersenletsel. Vanaf die tijd was het een uitdagende reis, een reis die me confronteerde met beperkingen die ik nooit had kunnen voorzien. Maar wat mij altijd op de been heeft gehouden is het geloven in mogelijkheden! 

Ondanks de obstakels en de tegenslagen, fysiek en mentaal, met daarnaast ook nog een covid epidemie net na het starten van mijn studio, heb ik geleerd dat doorzettingsvermogen, geloof en passie de ware sleutels tot succes zijn.  Misschien zakelijk, maar vooral op persoonlijk vlak.

Stemmen startereprijs 711 Yoga


Mijn studio, 711 Yoga & Ademwerk, is niet alleen een plek waar mensen samenkomen om te bewegen en te ademen; het is een toevluchtsoord, een plek van heling en balans in een wereld die voortdurend druk en in beweging is.

Mijn reis mag dan anders verlopen zijn dan ik had gepland, maar ik ben dankbaar voor elke hobbel, elke les en elke overwinning die het met zich heeft meegebracht! En de prachtige studio die daardoor is ontstaan.

En nu nodig ik jullie uit om deel te worden van dit verhaal. Laten we samen onze stem laten horen en laten zien dat ondernemerschap meer is dan alleen maar cijfers en winst; het gaat ook om het raken van harten en het inspireren van anderen om hun eigen pad te volgen!

Ik wil jullie vragen om te stemmen op 711 Yoga voor de Startersprijs 2024, zodat ik mijn verhaal kan delen en nóg meer mensen kan inspireren te geloven in mogelijkheden.

Breng hier je stem uit:

Stemmen op 711 Yoga!

(Even naar beneden scrollen voor 711 Yoga en vergeet je stem niet te bevestigen via de mail)

Dank jullie wel voor jullie support, steun en stem!

Liefs,
Christine
Logo 711 Yoga