Terug naar blog overzicht

Selfcare Yogaretreat - “Reclaim your space”

Yogaretreat van 711 Yoga

Stel je voor een heel weekend om jezelf opnieuw te verbinden met je innerlijke kracht en om jouw ruimte in te nemen. Dat is precies wat ons selfcare yogaretreat, met als thema “Reclaim your space”, te bieden heeft. Dit weekend draait helemaal om jou, jouw behoeften en het herstellen van balans!


Wat kun je verwachten?

Tijdens dit retreat zullen we ons richten op het terugwinnen van jouw ruimte - fysiek, mentaal en emotioneel. Wij creëren een veilige omgeving waarin jij jezelf de ruimte kunt geven om te ontspannen, op te laden en te groeien.

Naast yoga ook workshops aan, geleid door ervaren docenten. Het retreat is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. De lessen en workshops worden afgestemd op jouw individuele behoefte en mogelijkheden.

Ook zullen we andere vormen van selfcare beoefenen, zoals meditatie, ademhalingsoefeningen en mindfulness. Deze oefeningen zullen je helpen om in het moment te leven, stress te verminderen en een diepere verbinding met jezelf te ervaren. Je zult ervaren hoe je je eigen ruimte kunt creëren, zowel fysiek als mentaal. 

We zullen ook tijd besteden aan zelfreflectie en persoonlijke groei. Reflectie is een hulpmiddel om inzichten te krijgen in je doelen en verlangens. Je zult ontdekken wat echt belangrijk voor je is en hoe je hier ruimte voor kan creëren.

Finca Vrij | Yogaretreat 711 yoga
Finca Vrij | Yogaretreat 711 yoga
Finca Vrij | Yogaretreat 711 yoga

De locatie. 

Dit alles zal plaatsvinden bij retreat centrum Finca Vrij in een prachtige omgeving, omringd door de natuur, waardoor je volledig kunt loskomen van de dagelijkse sleur.
Al met al belooft het een bijzondere ervaring te worden, waarbij je niet alleen jezelf weer kunt opladen, maar ook de tools zult krijgen om je ruimte weer in te nemen.

Finca Vrij yogaretreat 711 Yoga

Jouw Investering.

€545,- (Appartement met badkamer en keuken, gedeeld met 2 andere vrouwen)

€595,- (Appartement met badkamer en keuken, gedeeld met 1 andere vrouw)

Al met al belooft het een bijzondere ervaring te worden, waarbij je niet alleen jezelf weer kunt opladen, maar ook de tools zult krijgen om je ruimte weer in te nemen.

Ga mee en Reclaim Your Space!
Wil jij meer zien en lezen over het Seven Eleven Selfcare weekendretreat?

Bekijk de folder Meld je hier aan!
Logo 711 Yoga